Trappa

Vårt husprodukt är en trappa med en metallskena. Vi producerar trappor av olika mönster, arbetar för att sätta kundernas fantasi i bruk, vi gör förslag om kunden inte är säker på vilken modell som passar. Vi tillverkar interiör- och exteriörtrappor, både för enskilda och offentliga bostäder. Vi kan göra speciella trappor som är anpassade till personer med funktionshinder. Vi lägger också upp, reparerar och reparerar gamla trappor och lägger, lyfter och gömmer trapporna för att klättra upp till vinden. Vi producerar alla trappsteg från förra seklet till moderna tider med glas, sten, trä, plast, kol, rostfritt och slätt stål.

Du måste tänka på trappor innan du bygger ett hus. Eftersom de är avsedda att inte bara klättra och gå ner, och fylla en del av byggytan, ger de den stil som är heminredning. Trappor bör också vara användarvänliga för många av dagens arkitekter lämnar litet utrymme för att stegen är komprimerad och de är besvärliga för att klättra. Ofta finns inte tillräckligt med utrymme och man måste tänka på huvudet medan man klättrar. Av dessa skäl rekommenderar vi att vi kontaktar oss under byggandet, så att eventuella fel kan tas bort. Om det finns golvvärme kommer vi att ange var de ska ställas in. Det drar också en layout av trappbelysning.

När kontakten är etablerad går vi för att se kunden, ta mätningar, rita en tredimensionell skiss på AutoCAD eller SolidWorks-programvaran. Om det behövs beräknar du dina tillåtna belastningar och väljer färger. Efter montering av trappan, och vi kan göra mållinjen. Svetsarbetet på trappstången i vårt företag utförs av vår erfarna specialist från Tyskland. Om kunden önskar produceras trappstången själv. Om kunden är intresserad av ett billigt alternativ använder vi billigare men fasta material. Våra produkter är billiga och av hög kvalitet.