Bastu Källor

Vi designar och producerar billiga badkedjor. Varmväggar är 8-10 mm tjocka och standardpannväggarna är 4-5 mm tjocka. Det betyder att våra bowlers är hållbara och deformeras inte vid höga temperaturer. Vi producerar bara runda bastuugnar, så vi garanterar att dess sömmar och ugn inte blir disfigured på en kort stund. Detta testades på en röd hetpanna. I 800-gradersvärmen hälldes skopor av kallt vatten tills kedjan avkyldes helt. Efter att mätningarna gjordes konstaterades att pannan har överträffat parametrarna. Efter provning med en fyrkantsmodell hittades deformiteter och värmarnas mätningar hade ändrats. Vinkelkedjor är inte slitstarka och deras livscykel är mycket kortare på grund av kontinuerlig bildning av väggarna och det faktum att pannansömmar måste repareras eller modifieras.

Vi beräknar kedjemätare baserat på badets storlek och sedan väljer vi designen. Vi producerar precis som kunden önskar. Innan tillverkningen kan vi rita tredimensionell skiss. Innan produkten skickas till kunden testas pannan. Vi levererar den till webbplatsen och monterar. Vi förbättrar alltid våra produkter, vi genomför test om hur man ordnar de inre partitionerna som gör pannan effektivare. Pannan innehåller rökutbyteskamrar som kraftigt minskar användningen av ved, det är tillräckligt att ladda kammaren bara ett par gånger för att värma badet och det sparar tid. Pannan är tung eftersom mycket metall används i sin produktion och det beror på sådan vikt att det tar lång tid att svalna. Om du vill kan vi ta in en spole i pannan eller svetsa en ficka på utsidan, som värmer upp vattnet i pannan eller en speciell värmeisolerad vattentank som värmer hela huset. Vi kan bygga en specialpanna som värmer vattnet i badtunnan eller poolen utomhus, på vintern.

Vi rekommenderar att du täcker kaminen och skorstenen med sten för att minimera kontakten mellan metall och luft och håller det fuktigt. Sten hjälper till att bibehålla fukt. Fältstenar brukar användas, de är gratis och kan plockas av någon. För att se vilka stenar som är bättre har vi utfört ett test, vi täckte halva ugnen med utomhusstenar och den andra med stenar halvfryst i vulkanisk lava. När stenarna var heta hälldes vatten över dem, tills äntligen 30 minuter senare föll stenar ned, men lavastenorna var fortfarande heta. För att täcka kaminen med stenar, produceras barer / gitter som håller stenar. Valet av Lattices / Bars är väldigt stort, från enkla till lyxiga, smedverk. Vackra lyxiga barer / gitterar accentuerar värdet av pannan. Kunden köper en enda, mastertillverkad produkt som tillverkas på beställning.

Vi arbetar med alla VVS. Vi konsulterar och rådfrågar och svarar alltid på kundens